Chiftelute cu ciuperci si amestec de carne

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2012 | 15602 vizualizari

 

chiftelutele sunt preferatele baietilor mei asa ca trebuie sa combin fel si fel.

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii conserve ciuperci( a cate 350 g)
  • 1 Kg carne tocata amestec porc + vita + pui
  • 2 cepe mai mari
  • 1 capatana usturoi
  • 4 cartofi potrivit de mari
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • marar si patrunjel tocate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu ciuperci si amestec de carne:

Ciupercile le-am scurs de zeama si le-am trecut prin robot. Le-am mai lasat la scurs si dupa. Ceapa am trecut-o prin robot impreuna cu usturoiul si le-am amestecat cu carnea tocata. la fel si cartoful l-am tocat si l-am scurs de zeama.

Am amestecat totul, am condimentat, am adaugat la sfarsit ouale si verdeata tocata si am format chiftelute rotunde pe care le-am prajit in ulei.

Servim cu mustar si paine calda de casa :).

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu ciuperci si amestec de carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

mamaieelena 1

06.08.2012, 17:40

buneeeeee

Sim0na 1

07.08.2012, 14:38

N-am papat niciodata chiftelute din carne si ciuperci

Merisor 1

08.08.2012, 18:52

Sim0, ciupercile le schimba gustul elena

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute pariziene - a la Giada