Chiftelute cu mazare

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 5 Apr 2014 | 3430 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr mazare congelata
  • 1 ceapa
  • 1 cub knorr
  • 250 gr carne tocata vita
  • 250 gr carne porc
  • 4 cartofi
  • 2 oua
  • 5 catei de usturoi
  • marar
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu mazare:

Curatam cartofii,ii soalam,ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa rece cu sare.

Cand au fiert ii scurgem de apa,ii punem intr-un bol si ii lasam putin sa se racoreasca.

Amestecam bine carnea de vita cu cea de porc si o adaugam in bolul cu cartofi.

Adaugam apoi ouale,mararul,usturoiul curatat si pisat,sare si piper dupa gust.Se amesteca ingredientele foarte bine si dam compozitia la frigider pentru 30 minute.

Intre timp curatam ceapa,o spalam si o tocam marunt.

Punem putin ulei intr-o tigaie si calim ceapa.Cand devine translucida,adaugam mazarea,presaram sare dupa gust,knorr si 1\2 pahar cu apa.Lasam sa fiarba la foc mic.

Scoatem compozitia de chiftele din frigider si facem bile apoi le turtim cu mana.

Le prajim in ulei incins pana se rumenesc frumos pe ambele parti.

Se scot pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.

Se servesc cu mazare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu mazare" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu piept de curcan