Chiftelute cu surprize

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 25 Feb 2010 | 1571 vizualizari

 

o alta ,, bucatareala din seria celor ,, ghicite ''

 

INGREDIENTE

  • 1 kg  carne  tocata porc+ vita
  • 1 ou
  • 1 felie paine uscata
  • sare
  • piper
  •  1 lingurita cimbrisor verde tocat
  • 4 catei usturoi
  • 100 gr  seminte susan
  • castravete murat
  • gogosar murat ,
  • masline verzi umplute
  • 50 gr branza feta
  • 400 gr ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu surprize:

  1. usturoiul se piseaza , painea se imoaie in apa si se stoarce .
  2. carnea tocata se amesteca bine cu paine imuiata , usturoi, ou, cimbrisor , sare si piper dupa gust .
  3. gogosarul, castravetele si branza feta se taie cuburi [ cam 2 cm].
  4. formati chiftelute , nu foarte mari, in mijlocul carora puneti ,,surpriza''adica gogosar, castravete, masline sau feta .
  5. jumatate din chiftelute le tavaliti prin susan si le rotunjiti apoi bine ca susanul sa intre bine in carne si sa nu cada usor la prajit .
  6. prajiti chiftelutele in ulei incins , le scoateti pe hartie absorbanta .
 

TIPS-URI

1

se pot servi cu sos marinat de rosii alaturi de garnitura favorita si muraturi .

RETETA IN IMAGINI

Chiftelute cu surprize-0
Chiftelute cu surprize-1
Chiftelute cu surprize-2
Chiftelute cu surprize-3

COMENTARII (14)

Bunica 1

25.02.2010, 12:23

Totul bun si la locul lui pana la susan. Dar le pot face fara susan. Cata dreptate aveti fetelor cu mofturicii, dar au sa creasca ei si o sa manance din toate.Sperati fetelor, sperati ....!

Teo 1

25.02.2010, 23:22

imi face cu ochiul platoul ...cu surprize!

alinutzika 1

09.08.2011, 00:12

pot sa vad ce surpriza am nimerit eu?...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04