Chiftelute de cartofi I(de post)

de Pasiune pentru bucatarie in Mancaruri de post, 26 Noi 2010 | 56439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi medii
  • sare,piper
  • patrunjel verde
  • 3 catei de usturoi
  • 1-2 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi I(de post):

  1. Cartofii se curata de coaja si se spala.Se dau pe razatoarea cu ochiuri mari si se scurga foarte bine(cu mainile curate se storc foarte bine).Intr-un castron se pun cartofii storsi,se condimenteaza,se pune patrunjelul tocat si usturoiul pisat si se omogenizeaza,apoi se adauga faina cat sa se lege compozitia.
  2. Din compozitie se formeaza chiftelute si se aplatizeaza,se dau prin faian si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc,pe ambele parti.Se scot pe un servest absorbant.
  3. Se servesc simple,ca garnitura sau cu sos de rosii!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi I(de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi prajiti