Chiftelute de dovlecel cu branza feta si telemea

de trifadalia in Mancaruri de legume, 1 Aug 2018 | 2348 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc dovlecel
  • 1 legatura de marar
  • 3 linguri de gris
  • 1 lingura de faina
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 50 gr branza feta
  • 50 gr telemea
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • ulei pentru prajit
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecel cu branza feta si telemea:

Se curata dovlecelul de coaja si de seminte, apoi se da pe razatoarea cu gauri mari si se lasa cu sare si piper jumatate de ora pentru a se inmuia.

Apoi se stoarce de zeama lasata, se adauga restul condimentelor si se amesteca. Compozitia rezultata se ia cu lingura si se pune in ulei sa se prajeasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecel cu branza feta si telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (6)

RODIMUR 1

01.08.2018, 22:47

Cu brânzeturile astea, cred că au ieșit niște chifteluțe tare bune...!

dantes 1

02.08.2018, 12:01

Bune!

trifadalia 1

02.08.2018, 12:06

S-au terminat repede de pe farfurie, deci inseamna ca a fost gultul pe masura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Barcute de dovlecei la cuptor