Chifteluţe de peşte şi pui

de Dana_Retetegg in Mancaruri cu carne, 22 Mai 2011 | 19497 vizualizari

 

O combinatie excelenta, peste si pui! Cum nu facusem pana acum chiftelute nici de peste, nici de pui, mi s-a parut o ocazie perfecta sa le incerc.

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de peste,
  • 2 pulpe dezosate,
  • 2 cartofi,
  • 1 ceapa,
  • 4-5 catei de usturoi,
  • 1 morcov,
  • 1 ou,
  • condimente,
  • 3 felii de paine,
  • marar,
  • ulei pentru prajit.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifteluţe de peşte şi pui:

Am tocat cu robotul pestele si pulpele si le-am pus intr-un bol.

Am taiat fin ceapa, morcovul si usturoiul, apoi le-am adaugat peste carne.

Cartofii i-am dat pe razatoarea mica si i-am scurs bine de apa. I-am pus peste celelalte ingrediente.

Am adaugat painea inmuiata si stoarsa bine, oul, condimentele si mararul tocat fin.

Am amestecat bine toata compozitia, apoi am format chiftelutele.

Le-am prajit in ulei pe ambele parti pana s-au rumenit. Le-am scos pe servetele de hartie ca sa nu ramana surplus de grasime.

Am servit cu garnitura de cartofi inabusiti (cartofi fierti pe care i-am scurs de apa, am adaugat putin unt, sare, usturoi si verdeata, am lasat pe foc 6-7 minute).

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chifteluţe de peşte şi pui 106660
retete culinare - Chifteluţe de peşte şi pui 106661
retete culinare - Chifteluţe de peşte şi pui 106662
retete culinare - Chifteluţe de peşte şi pui 106663
retete culinare - Chifteluţe de peşte şi pui 106664
retete culinare - Chifteluţe de peşte şi pui 106665

COMENTARII (19)

Cris2711 1

23.05.2011, 17:33

Bya Ralu 1

11.01.2013, 00:26

bun

Dana_Retetegg 1

11.01.2013, 10:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55