Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Retete de post creative
- se curata si se spala legumele
- dovleceii si ceapa uscata se dau prin razatoarea mica si se scurg de apa pe care o lasa
- morcovul se da si el prin razatoarea mica
- patrunjelul si firele de ceapa verde se toaca marunt
- se amesteca toate legumele, se adauga sarea si piperul, faina si se amesteca compozitia pana la omogenizare
- se formeaza chiftelute, cu mana trecuta prin apa, care se pun in tava de copt, tapetata cu hartie de copt
- se coc in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pana cand se rumenesc (circa 30 de minute) (la jumatatea timpului, cand sunt rumene la talpa, se intorc cu grija)
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult