Chiftelute de primavara

de DIANA B in Pui, 23 Mar 2011 | 4321 vizualizari

 

In sfarsit cred c-a venit primavara ! O primavara frumoasa va doresc si voua .
Azi nu-s in stare sa fac una, alta ... mi-e rau , ma supara toate cele , dar sa-mi fie bine stau un pic cu voi , fara sa ma ,,hlizesc" si sa postez si eu cate ceva , ca parca mi-e cam jena ca sunt doar ,, JUNIOR " ...

 

INGREDIENTE

  • 1 piept ,,sanatos" de pui , dezosat
  • 2 cepe uscate
  • 1-2 cepe verzi
  • 2-3 fire de patrunjel si marar , tot verzi
  • 3 oua
  • 1 felie de paine
  • 3 linguri de gris
  • concentrat de legume
  • sare
  • piper
  • 5 catei de usturoi
  • 1 mana se spanac ( optional )

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de primavara:

Am curatat pieptanul de pielite si l-am trecut prin masina de tocat impreuna cu ceapa , usturoiul , verdeturile ( a iesit compozitia cam verzulie ) si painea inmuiata in lapte si stoarsa bine ; intr-un bol am amestecat ,,tocaturile" cu grisul , galbenusurile  , concentratul de legume si piperul proaspat rasnit . Albusurile le-am batut spuma cu-n praf de sare si le-am adaugat in bol , omogenizand compozitia . Ptr 30 de minute am dat bolul la rece .

In tigaia mea minune de la AMWAY ( tre' sa ma laud si eu cu ea , na ) am picurat un strop de ulei , si-am asezat chiftelutele { am luat compozitia intre palmele umezite , facand niste sfere ( sa nu zic bilute ) le-am am aplatizat si apoi le-am trecut prin faina } la ,,prajit ", pana la rumenirea pe ambele parti . Ati inteles ceva ???

Cam gata ... Am servit cu rondele de rosii peste care am presarat doar sare si oregano ( nici nu se putea rosie fara oregano ) si cu paine caldutaaaaaaa , facuta de ALTETA SA , INTELIGENTA .

 

 

RETETA IN IMAGINI

Chiftelute de primavara-0
Chiftelute de primavara-1
Chiftelute de primavara-2
Chiftelute de primavara-3

COMENTARII (30)

mamaieelena 1

24.03.2011, 08:46

mirela0911 1

24.03.2011, 15:11

buneeee

DIANA B 1

24.03.2011, 16:55

Stiti ce-mi plac laudele ?
Va multumesc dragelor ptr tot si ptr vizita

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04