Chiftelute din legume cu kaizer

de Andreea Caroline in Aperitive / Garnituri, 27 Aug 2014 | 4014 vizualizari

 

Delicioase !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov mare
  • 4 cartofi
  • 1 ardei
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 300 gr kaizer
  • sare
  • piper
  • ulei ( pentru prajit )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din legume cu kaizer:

Spalam cartofii si ii punem la fiert in apa rece cu sare pentru 10 minute.Trebuie sa fie fierti insa nu integral.

Morcovul il spalam,il curatam si il dam prin razatoare.La fel procedam si cu dovlecelul insa fara a-l curata de coaja.

Ardeiul il spalam,il curatam de seminte,indepartam cotorul si il tocam marunt.

Ceapa o curatam,o spalam si o tocam cat mai marunt.

Cand cartofii s-au fiert ,ii scurgem de apa,ii lasam sa se racoresca putin,cat sa ii putem curata de coaja.

Kaizerul il taiem marunt si il calim bine in ulei incins.Scoatem pe un servet pentru e alimina bine uleiul in exces.

Cartofii curatati, ii punem intr-un bol , ii pisam marunt si adaugam legumele,kaizerul ,ouale,sare si piper dupa gust.

Dam compozitia de chiftelute la frigider pentru 30 minute.

Formam apoi chiftelute si le prajim pe ambele parti in ulei incins .

Le scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.

Se servesc calde ,la fel de bune sunt si reci .

 

RETETA IN IMAGINI

Chiftelute din legume cu kaizer-0
Chiftelute din legume cu kaizer-1
Chiftelute din legume cu kaizer-2
Chiftelute din legume cu kaizer-3
Chiftelute din legume cu kaizer-4
Chiftelute din legume cu kaizer-5

COMENTARII (32)

Andreea Caroline 1

29.08.2014, 09:30

Motan

Rocsi 1

29.08.2014, 21:02

Ce gustoase sunt!

Andreea Caroline 1

30.08.2014, 10:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04