Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă

de diaconta in Porc, 5 Mai 2013 | 3475 vizualizari

 

Demult vroiam eu sa fac nişte chifteluţe cu ou în mijloc,un fel de ouă scoţiene,dar mereu mi se parea că un ou obişnuit de găină ar fi prea mare,carnea puţină şi nu s-ar prăji îndeajuns în tigaie.Aşa că am folosit nişte ouă de prepeliţă şi le-am copt la cuptor.Foarte bune şi arătoase.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de porc
  • 12 oua de prepeliţă
  • 2 caţei de usturoi
  • Un ou
  • Sare,piper,boia
  • O lingura de pesmet
  • Mara si patrunjel verde
  • Un morcov fiert
  • Cascaval
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă:

Carnea tocata am condimentat-o,am pus usturoiul,oul,pesmetul  si verdeata.

Am folosit o tava pentru briose.Formele le-am uns cu ulei

Am pus în fiecare forma putina carne,apoi oul de prepelita,morcov si cascaval.

Am acoperit cu carne.

Am uns cu putin ulei deasupra si am pus la cuptor pâna s-au rumenit frumos.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă-0
Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă-1
Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă-2
Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă-3
Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă-4
Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă-5

COMENTARII (42)

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

17.11.2013, 19:51

apetisante

diaconta

diaconta 1

18.11.2013, 14:15

Krysty,chiar asa au fost

Pushaa

Pushaa 1

21.02.2014, 13:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!