Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
De Sf. Ioan am avut doi sarbatoriti in familie, sotul si fetita. Asadar am vrut sa il scot pe sotul meu in oras intr-un loc deosebit. Dupa lungi cautari pe internet am gasit un restaurant mexican in Brasov, Dos Amigos.
Cum eu personal sunt indragostita de mancarea picanta si am observat ca si el a inceput sa o indrageasca, am iesit la un chili con carne.
Mancarea a fost foarte buna, lafel si atmosfera...sigur se va lasa cu o reintoarcere.
Aceasta reteta am facut-o cu ocazia vizitei unei bune prietene, Raluca. A fost foarte buna si spicy, pe sufletul amandoura.
Se pune uleiul in vas ( eu gatesc foarte mult in wok, dar orice vas antiaderent este perfect), carnea de vita, ceapa, rosiile impreuna cu sosul tomat, sarea si piperul, se lasa la fiert acoperite aprox. 45-50 min. Se adauga porumbul, fasolea, ardeiul taiat cubulete, chili si se completeaza cu apa pentru a mai fierbe inca 15 min.
Se serveste cu tortilla (se gasesc in pungi asemanatoare chipsurilor) sau in chifle din care se scoate continutul si tinute putin la cuptor pentru a se intari asemeni unor mici farfurii.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult