Chocolate cheesecake cu crema de napolitane

de Rux in Prajituri, 8 Ian 2011 | 3265 vizualizari

 

Blat de napolitane, crema de branza , ciocolata si napolitane si glazura cremoasa de ciocolata...yammyyyyyyy

 

INGREDIENTE

Blatul:
  • 240 gr napolitane cu ciocolata zdrobite
  • 100 gr unt
Crema:
  • 700 gr branza dulce
  • 225 gr zahar
  • 5 linguri cacao
  • 3 oua mari
  • 2 esente vanilie
  • 300 gr napolitane de ciocolata zdrobite
  • 250 gr smantana
Glazura:
  • o ciocolata si un sfert neagra
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri unt
  • 80 ml frisca lichida    
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate cheesecake cu crema de napolitane:

Intr-un vas amestecam napolitanele zdrobite cu untul si apoi le presam ca blat, in forma de tort detasabila.

Dam la rece imediat.

Crema:

Zdrobim napolitanele.

Batem la mixer branza pana devine cremoasa( 1 min), apoi zaharul, adaugam napolitanele, ouale pe rand, vanilia si smantana.

Scoatem blatul din frigider  si turnam crema.

Asezam forma pe tava de cuptor( va curge poate putin unt)

Dam la cuptor o ora la 180 grade( sau 55 min) .

Dam la rece inainte sa turnam glazura.

Glazura:

Punem pe foc frisca si untul dam fix un clocot si apoi turnam peste ciocolata bucatele. Lasam cinci minte si apoi amestecam bine. Lasam putin la rece si turnam peste tarta.

Aceasta tarta e ideala dupa o zi de tinut la rece...

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chocolate cheesecake cu crema de napolitane 75983
retete culinare - Chocolate cheesecake cu crema de napolitane 75984

COMENTARII (47)

MotanLaOale 1

10.01.2011, 12:47

buna trebuie sa fie

ionix 1

10.01.2011, 15:19

măcar o feliuţă virtuală

Rux 1

10.01.2011, 15:31

Motan...foarte bune, multumesc
Ionix sigur si mai multe

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de legume cu soia

de ravanna 1

Supa de legume cu...

ieri la 21:05

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18