Ciorba ardeleneasca din carne de porc

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 5 Feb 2011 | 12085 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1  bucata pastarnac
  • 1 ardei
  • 100 g orez
  • 150 ml smantana
  • 2 lg faina
  • Otet/zeama de lamiae
  • Piper
  • Sare
  • Chili iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba ardeleneasca din carne de porc:

Carnea se fierbe aprox 30 de minute.Intr-o tigaie se calesc legumele pana se inmoaie(morcovul si ardeiul cubulete,ceapa tocata marunt,pastarnacul dat pe razatoare).Legumele calite se pun in ciorba impreuna cu orezul.Se mai fierbe ciorba pana ce orezul si zarzavaturile sunt fierte.

Smantana lichida se amesteca cu faina si un polonic de zeama,apoi se toarna in oala si se da in clocot.Ciorbita se condimenteaza cu sare,piper si chili.

Se serveste cu patrunjel si acrita cu otet/zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba din pulpa de porc, acrita cu moare de varza