Ciorba cu afumatura

de Gherca Daniela in Ciorbe, 3 Apr 2014 | 2874 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un os afumat, sau carne afumata
  • 1 ceapa medie
  • jumatate de ardei rosu si jumatate de ardei verde
  • 1 morcov mediu
  • 3 cartofi mari
  • bulion
  • optional: pasta de ardei
  • fidea
  • leustean, patrunjel, cimbru (eu am pus uscate)
  • delicat, putina sare
  • si bors pentru acrit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu afumatura:

Pentru inceput am pus carnea la fiert si am luat spuma care s-a format deasupra.

Dupa ce a fiert (nu in totalitate, deoarece mai fierbe cu legumele), am adaugat ceapa, ardeii, morcovul tocate marunt, si am mai lasat vreun sfert de ora, dupa care am pus si cartofii taiati cuburi, dupa care bulionul si pasta de ardei, leusteanul, patrunjelul, cimbrul si mai lasam la fiert pana legumele sunt fierte bine. Daca intre timp mai trebuie apa, puteti adauga, eu am mai pus cand am adaugat cartofii.

Spre final adaugam si fideaua, delicat si bors in functie cat de acru doriti. Eu am pus si sare deoarece am pus mai putin delicat. Se serveste cu mamaliguta si ardei iuti.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de lascute cu afumatura, o reteta traditional romaneasca