Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Se curata si se spala legumele si verdeturile.
Ceapa,morcovul si pastarnacul si ceapa verde se toaca marunt si se calesc in ulei intr-o oala.
Cand se inmoaie putin se sting cu 2 litri de apa fierbinte.
Dupa cateva clocote se adauga spanacul,frunzele de sfecla rosie si salata si loboda tocate marunt.
Separat. din 2 oua se prepara o omleta care se ruleaza si se taie in rondele.
Cand ciorba este fiarta,se potriveste gustul de sare si piper si se drege cu cele 2 galbenusuri amestecate cu iaurtul, se mai da un clocot si se opreste focul.
Se serveste cu omleta si verdeata tocata fin(marar,leustean si patrunjel).
Este delicioasa!
Pofta mare!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult