Ciorba de cartofi

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 5 Mai 2010 | 10720 vizualizari

 

Ciorba de cartofi acrita cu zeama de varza.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • telina
  • o cana suc de rosii
  • 750 ml zeama de varza
  • o legatura leustean
  • smantana
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi:

Se curata cartofii pentru ciorba de cartofi si se taie cubulete.Zarzavatul se spala si se taie ca pentru ciorba.Se da in cateva clocote zarzavatul ,se adauga cartofii, se sareaza( nu foarte mult pentru ca vine si zeama de varza cu aportul ei de sare) si se lasa la fiert. Cand totul este fiert se adauga sucul de rosii si zeama de varza .Ciorba de cartofi se mai lasa la fiert circa 10 min, se ia de pe foc si se aromatizeaza  cu leustean.

Dupa preferinte se poate drege ciorba de cartofi cu smantana.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

ciorba de cartofi este o ciorba usoara, excelenta pentru zilele de post.(fara smantana)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bucataras Medi 1

06.05.2010, 12:27

nadina, pana vin mai bine pun la pachet ce zici?...............

Bucataras Medi 1

06.05.2010, 12:27

pusikmea asa este..................

Cris2711 1

20.07.2011, 17:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe noi - in parga