Ciorba de coaste de vitel

de maxion in Ciorbe, 20 Oct 2011 | 8259 vizualizari

 

un deliciu pentru mine nu stiu pentru altii care o sa citeasca reteta

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de vitel
  • 2-3 morcovi
  • 2 cartofi potriviti
  • 3-3 cepe micute
  • o bucata de telina radacina
  • ardei gras (rosu,verde,galben)cate o bucatica nu prea mare
  • telina verde
  • o cescuta de orez
  • o cutie de 220 gr de rosii tocate
  • condimente

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de coaste de vitel:

Pregatim coastele, adica le taiem in doua daca sunt prea mari, le punem la fiert intr-o oala de 4-6 litri cu apa si un pic de sare. In timp ce fierb mai luam spuma formata. 

Curatam si tocam legumele bucatele, nici prea mari dar nici prea mici, stiti voii mai potrivite. Cand carnea e aproape fiarta ( dezosam daca vrem sau nu), adaugam legumele si lasam sa fiarba pana incep sa se inmoaie. Cand nu sunt inca fierte adaugam orezul si lasam totul sa fiarba pana orezul este fiert (depinde de orez 10-15 min). Adaugam cutia de rosii si lasam sa mai fiarfa 5 minute, dupa care adaugam vegeta si condimente dupa gust. Cine vrea sau ... cui ii place poate sa bata 2-3 oua cu putin otet si le adauga peste ciorba inca fierbinte se formeaza "zdrente" de ou.

Se serveste fierbinte cu ardei iute sau hrean preparat. Va urez pofta buna

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de coaste de vitel 130050
retete culinare - Ciorba de coaste de vitel 130052
retete culinare - Ciorba de coaste de vitel 130053
retete culinare - Ciorba de coaste de vitel 130054
retete culinare - Ciorba de coaste de vitel 130055
retete culinare - Ciorba de coaste de vitel 130056
retete culinare - Ciorba de coaste de vitel 130057
retete culinare - Ciorba de coaste de vitel 130058
retete culinare - Ciorba de coaste de vitel 130059

COMENTARII (7)

Lau 1

22.10.2011, 15:01

buna

jolygina 1

22.10.2011, 22:44

Teo 1

03.11.2011, 21:24

chiar e un deliciu! am facut si eu astazi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55