Ciorba de fasole cu afumatura

de Sim0na in Ciorbe, 16 Mar 2012 | 4979 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 400 g fasole boabe alba
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 pastarnac
  • 2 cepe mijlocii
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei gras alb
  • 1/2 telina mica
  • 1 cartof
  • 0,5 kg sira de porc afumata
  • 1/2 cutie rosii in bulion
  • marar proaspat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu afumatura:

Fasolea am lasat`o in apa rece cca 24 ore, schimband apa de cateva ori. Am pus fasolea la fiert schimband 3 ape. In ultima apa am adaugat si cartoful si am lasat sa fiarba acoperit aproape o ora (in functie de fasole..). Am adaugat sira de porc taiata bucati si am mai lasat sa fiarba 15 min. Am scos cartoful si am adaugat legumele tocate marunt. Cand legumele erau aproape fierte, am adaugat rosiile in bulion si am mai lasat sa fiarba cca 10 min.

Apoi am adaugat mararul tocat marunt si... am papat cu ceapa rosie de apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe -de post