Ciorba de fasole cu afumatura

de Rahela Velicu in Ciorbe, 22 Apr 2016 | 3613 vizualizari

 

Ciorba de fasole se afla printre preferatele mele. Mai ales daca are si afumatura! Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/ciorba-de-fasole-cu-kaiser-afumat/

 

INGREDIENTE

  • 400 g afumatura
  • 2 cepe
  • 400 g boabe de fasole
  • 1 morcov
  • 4 linguri de bulion
  • 50 ml ulei
  • cimbru
  • sare
  • leustean verde
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu afumatura:

Se pune fasolea sa dea in clocot, apoi se schimba apa si se lasa la fiert impreuna cu ceapa si un praf de sare.

Se adauga si morcovul ras.

Cealalta ceapa se taie  marunt si se pune impreuna cu afumatura taiata felii la calit. Se adauga bulionul.

Cand incepe sa fiarba fasolea, se adauga si ceapa cu afumatura si se lasa sa fiarba impreuna. Se adauga sare dupa gust si cimbru ( eu am pus 1 lingurita).

Cand este gata. se adauga leusteanul.

TIPS-URI

1

Puteti elimina rentajul si puneti decat la inceput ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu afumatura