Ciorba de fasole pastai la multicooker

de Bya Ralu in Ciorbe, 1 Iun 2015 | 4748 vizualizari

 

Foarte buna a iesit,practic s-a facut singura :))) carnea si fasolea pastai erau atat de moi si bune...yummy

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole pastai galbena
  • carne de porc(eu am folosit ceafa de porc)
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ardei kapia mic
  • 1 morcov
  • vegeta.piper
  • 1/2 lingura bors delikat
  • patrunjel prospat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole pastai la multicooker:

Se taie carnea de porc cuburi, se pune in vasul din multicooker, punem si apa si fasolea pastai rupta in bucati mai mici si spalata in prealabil. Se seteaza functia de Boil pentru 30 minute.

Morcovul se taie rondele,la fel si ardeiul kapia,iar ceapa verde se taie cat mai marunt. Se adauga dupa cele 30 minute, se seteaza din nou functia Boil pentru alte 30 minute.

Se adauga condimentele dupa gust si patrunjelul proaspat tocat marunt.

Legumele nu le-am pus de la inceput, pentru ca fierb prea mult si isi pierd gustul si savoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole pastai la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta