Ciorba de fasole verde cu afumatura

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 28 Iul 2010 | 12746 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 kg fasole
  • -1 morcov mare
  • -2 cepe
  • -1 capatana de usturoi
  • -1 ardei
  • -200 g afumatura
  • -3 rosii
  • -4 lg bulion
  • -3 lg faina
  • -ulei
  • -marar
  • -delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu afumatura:

afumatura se rumeneste in putin ulei,apoi se adauga ceapa tocata marunt.Dupa ce s-a calit ceapa  se adauga faina si se amesteca bine,apoi morcovul si ardeiul taiate cubulete.

Fasolea se rupe in 2-3 bucati,depinde de marime.Peste legume se adauga 1 litru de apa fierbine si fasolea rupta.
Se fierbe pana se inmoaie fasolea si se adauga rosiile fara pielite tocate cubulete,usturoiul zdrobit ,bulionul,delikatul si se mai lasa 15 minute si se opreste focul.Se toaca multttt marar.Se poate servi cu smantana.

Ador aceasta mancarica,dar eu zic ca exista niste secrete pentru a savura la maxim aceasta bunatate:))
1)sa contina muuult usturoi si marar
2)sa fie servita in castron de pamant
3)sa fie servita imediat ce am oprit focul chiar daca afara sunt 36 de grade:)):))


 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de fasole verde cu afumatura 43689
retete culinare - Ciorba de fasole verde cu afumatura 43690
retete culinare - Ciorba de fasole verde cu afumatura 43691
retete culinare - Ciorba de fasole verde cu afumatura 43692
retete culinare - Ciorba de fasole verde cu afumatura 43693
retete culinare - Ciorba de fasole verde cu afumatura 43694

COMENTARII (7)

Laly 1

29.07.2010, 13:30

Nici de la asta nu pot lipsi

madi_marin 1

29.07.2010, 16:26

arata tare bine si e super gustoasa....

Bunica 1

30.07.2010, 09:19

am mancat in Ardeal o ciorbita ca asta. E foarte , foarte buna ! Cum am vazut-o si am citit ingredientele si modul de preparare ......precum vezi.... am inceput sa salivez

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59