Ciorba de fasole verde cu carne de vita

de Dana Cristea - pusikmea in Supe/Ciorbe, 8 Aug 2010 | 9716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  fasole păstăi
  • carne de vita
  • tocana de legume
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină de ţelină mică
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapă
  • 4 căţei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingură de făină
  •  iaurt gras/smantana
  • 100 ml oţet din vin
  •  leuştean
  •  pătrunjel
  • marar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu carne de vita:

Pentru inceput spalam si curatam carnea de pielite si o punem la fiert ( timpul de firbere depinde de cat de cruda sau nu este carnea)

Intre timp spalam si curatam fasolea, rupem capetele pastailor si eliminam atele.

Curatam morcovii si telina si le taiem dupa preferinte.

Dupa ce a fiert carnea, punem morcovii si telina, iar cand acestea sunt pe jumatate fierte adaugam si pastaile de fasole.

Separat intr-o tigaie calim ceapa, ardeiul, usturoiul, adaugam cateva linguri de tocana de legume si o lingura de faina si rumenim si lasam sa dea cateva clocote.

Cand fasolea s-a inmuiat, turnam rantasul in oala si mai lasam cateva minute.

La sfarsit punem otet si sare dupa gust.

Asezonam cu verdeata tocata marunt.

Servim cu iaurt gras sau cu smantana si ardei iute.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de fasole verde cu carne de vita-0
Ciorba de fasole verde cu carne de vita-1
Ciorba de fasole verde cu carne de vita-2
Ciorba de fasole verde cu carne de vita-3

COMENTARII (23)

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

12.08.2010, 16:37

sa ai spor mimmi

Cris2711

Cris2711 1

12.03.2011, 11:24

cat de buna

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 16:59

foarte buna ciorbica

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!