Ciorba de legume cu carne de porc

de Angelina_Elena in Ciorbe, 4 Sep 2013 | 12795 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3,5 l apa
  • 600 g pulpa de porc
  • 150 g mazare
  • 3 cartofi
  • 1 bucata mica de telina
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 cana bulion
  • 3 linguri ulei
  • patrunjel
  • leustean
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu carne de porc:

Spalam si taiem carnea cubulete.

Spalam legumele, le curatam, apoi le taiem cubulete.

Intr-o oala punem uleiul, iar cand acesta s-a incins adaugam ceapa si o lasam sa se caleasca bine.

Apoi adaugam adeiul, morcovul, cartofii si lasam sa se caleasca impreuna 5 minute.

Adaugam cubulete de carne si le lasam sa se patrunda bine.

Adaugam bulionul, mai lasam 1 minut, apoi adaugam telina si apa.

Lasam sa fiarba pana se inmoaie legumele, potrivim cu sare dupa gust, adaugam verdeturile si oprim focul.

Servim ciorbita cu smantana si zeama in care au stat ardeii iuti la murat sau otet.

Pofta buna!

 

COMENTARII (28)

diaconta 1

04.09.2013, 22:13

foarte buna ciorbita

Corinuta 1

04.09.2013, 23:27

ce frumoasa e!

Angelina_Elena 1

05.09.2013, 11:51

Va multumesc frumos!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21