Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita

de Bya Ralu in Ciorbe, 9 Ian 2016 | 1060 vizualizari

 

Combinatia a fost reusita,a avut un gust foarte bun ciorbita

 

INGREDIENTE

  • 1 os de vita
  • pulpa de porc
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei gras
  • 3 cartofi
  • 1 lingura de orez
  • 1 bucata telina
  • 1 rosie
  • 2 linguri de bulion
  • condimente: vegeta/piper
  • 1/2 lingura bors maggi cu legume
  • tarhon in otet
  • patrunjel proaspat
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita:

Carnea de porc se taie bucati(cuburi) si se pune la fiert impreuna cu osul de vita in multa apa.

Dupa vreo 30 minute in care carnea a fiert,se pun legumele la calit in ulei de masline:ceapa se toaca marunt,morcovul rondele,ardeiul cuburi mici,telina se da pe razatoare,si orezul se clateste sub jet de apa rece.

Se lasa cateva minute la calit,dupa care se adauga in oala de ciorba si se lasa la foc potrivit sa fiarba adaugand si cartofii taiati cuburi.

Cand legumele sunt aproape fierte,se adauga rosia taiata cuburi,bulionul si condimentele.

Cand este gata se adauga tarhonul in otet(dupa gust) si patrunjelul tocat marunt si se lasa acoperit cateva minute.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu ardei iute

RETETA IN IMAGINI

Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita-0
Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita-1
Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita-2
Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita-3
Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita-4
Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita-5

COMENTARII (41)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

10.01.2016, 15:33

licurici multumesc

Catalina L

Catalina L 1

10.01.2016, 22:30

foarte buna

Bya Ralu

Bya Ralu 1

11.01.2016, 04:57

multumesc catalina

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!