Ciorba de loboda

de ralu_ca in Ciorbe, 1 Mai 2014 | 6169 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • multe legaturi de loboda
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • 2 buc ceapa uscata
  • 2 fire ceapa verde
  • zarzavat(rosii si ardei)
  • 2 oua
  • bulion zarzare
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei
  • putin orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Am tocat ceapa uscată mărunt si morcovul și am pus la călit cu ulei într-o oală. Am taiat mărunt și ceapa verde și am pus și peste ceapa uscată. Am calit totul pentru 2-4 minute, apoi am adaugat un pahar de apă.

Am curatat cartofii și taiat cubulete si i-am adaugat in oala, apoi zarazavatul de ciorbă si se adaugă apă astfel încât să fie legumele acoperite în întregime. Se fierb approx 20-30 minute până când cartofii sunt fierți.

Dupa aceea am turnat apa, am pus si orezul, iar când dă în clocot, adaug frunzele de lobodă, spălate bine în prealabil.

Când loboda s-a fiert approx 10-15 minute, adăug bulionul de zarzare si cand da in clocot, bat ouale si le adăugam la ciorbă.

 

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

01.05.2014, 21:40

Imi place ciorba de loboda

MotanLaOale 1

02.05.2014, 00:34

laura_n 1

02.05.2014, 17:26

biig like! ador ciorba asta cum e bulionul de zarzare ca salivez deja)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda