Ciorba de miel

de mamaieelena in Ciorbe, 17 Apr 2012 | 2327 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de miel (mai exact gâtul de la miel
  • 1 morcov nu prea mare
  • 1/4 ardei gras
  • telina rasa o lingura
  • ceapa verde 3 legaturi
  • 3 linguri cu suc de rosii
  • 1 l bors acru
  • sare
  • leustean o legatura (eu am avut congelat))
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel:

Carnea spalata bine si oparita cu apa clocotita se pune la fiert in apa rece aproximativ 1 1/2 l apa cu sare. Legumele se taie la cutit dar morcovul si telina se da prin razatoare. Dupa aproximativ o ora de fiert se pun legumele peste carne si se lasa sa fiarba. Cand sunt aproape fierte se pune borsul si se lasa sa clocoteasca apoi se adauga si sucul de rosii si la sfarsit leusteanul, dar cand focul este oprit.

Este delicioasa. Pofta buna.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de miel 158675
retete culinare - Ciorba de miel 158676

COMENTARII (21)

Maria68 1

18.04.2012, 12:35

super delicios

jolygina 1

21.04.2012, 19:14

delicioasa

babi5 1

19.06.2013, 15:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55