Ciorba de miel

de madab in Ciorbe, 28 Ian 2015 | 1081 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g carne de miel
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • marar
  • patrunjel
  • leustean
  • sare
  • piper
  • taitei de casa
  • 2 oua
  • 1 lamaie
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel:

Carnea se spala, o tai bucati si o pui la fiert. Se spumeaza din cand in cand iar cand e aproape fiarta se pun legumele. Pui sare , piper si lasi sa mai fiarba putin. Pui taitei , patrunjelul , mararul si leusteanul. Lasi sa fiarba la foc mic.

Intre timp , intr-un bol spargi ouale, le bati si apoi pui zeama de la lamaie peste si le amesteci bine. ca sa nu se prinda ouale cand le pui in ciorba , iei din oala putina ciorba si o amesteci cu ouale.  Rastorni in ciorba zeama ce ai obtinut-o si amesteci cateva secunde dar sa iei oala de pe foc caci altfel oul tot se prinde(am patit-o ). Pofta buna !!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de miel 364249
retete culinare - Ciorba de miel 364250
retete culinare - Ciorba de miel 364251
retete culinare - Ciorba de miel 364252
retete culinare - Ciorba de miel 364253
retete culinare - Ciorba de miel 364254
retete culinare - Ciorba de miel 364255
retete culinare - Ciorba de miel 364256

COMENTARII (6)

Lau 1

29.01.2015, 10:58

MOKUSKA 1

29.01.2015, 15:00

elucubratiiculinare 1

29.01.2015, 15:22

imi place mult carnea de miel, dar incerc sa mananc doar de Paste

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21