Ciorba de pastai cu piept de pui

de reisnaor_2006 in Ciorbe, 8 Feb 2015 | 1472 vizualizari

 

O ciorba numa buna ptr. vremea de afara.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr fasole pastai(eu am avut congelata)
  • 1 piept de pui
  • 200 gr de smantana
  • 4 lg de bulion
  • 1 adei gras rosu
  • 1 bucata de telina
  • 2 cepe
  • 1 patrunjel radacina
  • 2 morcovi
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pastai cu piept de pui:

Fasolea am pus-o intr-o cratita separat la fiert cu sare ptr 20 de minute.Separat intr-o cratita am pus 2 lg de ulei in care am pus la calit pieptul de pui taiat fasii.Legumele le-am taiat cubulete si le-am adaugat peste pieptul de pui pe rand la calit.

Peste am adaugat fasolea fiarta si am pus alta apa si am lasat la fiert.Cand legumele au fost aproape fierte am adaugat bulionul si am condimentat cu sare,piper si cimbru.

Cand ciorba a fost gata am adaugat usturoiul pisat si smantana pe care in prealabil am amestecat-o cu cateva lg .de zeama din ciorba.Am adaugat si patrunjel la sfarsit.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

putem sa acrim ciorba cu tarhon

2

se mai poate adauga optional dovlecel si cartofi

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de pastai cu piept de pui-0
Ciorba de pastai cu piept de pui-1
Ciorba de pastai cu piept de pui-2
Ciorba de pastai cu piept de pui-3
Ciorba de pastai cu piept de pui-4
Ciorba de pastai cu piept de pui-5
Ciorba de pastai cu piept de pui-6
Ciorba de pastai cu piept de pui-7
Ciorba de pastai cu piept de pui-8
Ciorba de pastai cu piept de pui-9
Ciorba de pastai cu piept de pui-10
Ciorba de pastai cu piept de pui-11

COMENTARII (14)

MOKUSKA 1

08.02.2015, 17:45

Rocsi 1

08.02.2015, 21:33

anca_rm 1

09.02.2015, 11:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20