Ciorba de perisoare

de nico15 in Ciorbe, 5 Noi 2010 | 2005 vizualizari

 

Intotdeauna este buna o ciorba

 

INGREDIENTE

  • 1 telina potrivita
  • 3 morcovi
  • 1-2 cepe
  • 1 ardei
  • 500 gr carne tocata amestec
  • paste sau orez
  • 1 dovlecel
  • bors
  • sare, piper
  • pasta de tomate
  • 1-2 oua pentru perisoare
  • 1 ou pentru a se bate in ciorba
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se spala si se curata legumele, dupa care se trece la tocarea lor(pot fi si rase pe razatoarea mare). Eu calesc un pic legumele, adaug ceapa, morcovii, telina, ardeii si dovlecelul ultimul, le las aproximativ 10 minute dupa care, adaug legumele un pic calite in oala de ciorba si incepe fierberea.
Separat se pregatesc perisoarele, amestecam carnea cu ouale, asezonam cu sare si piper, si formam perisoarele, daca se desfac se pune un pic de faina dar nu foarte multa.

Cand sunt legumele fierte se adauga pastele si se continua fierberea, dupa se acestea sunt fierte se adauga perisoarele aproape de sfarsit se adauga borsul si pasta de tomate si eu bate si un ou. Intradevar cam multe: paste, oua, perisoare dar cu un gust deosebit.

Nu pot sa va doresc decat pofta buna si sper sa va placa fotografiile atasate.

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de perisoare-0
Ciorba de perisoare-1
Ciorba de perisoare-2
Ciorba de perisoare-3
Ciorba de perisoare-4
Ciorba de perisoare-5

COMENTARII (3)

nadina73

nadina73 1

06.11.2010, 03:39

vad ca nu vrea nimeni?normal la ora astaeu cant eu descantlasa pat eu,si eu am facut cu taitei super buna uite aicihttp://bucataras.ro/retete/12796/ciorba-de-perisoare-cu-taitei-by-madi.html super 5 f

nico15

nico15 1

07.11.2010, 07:56

multumesccccccccccccccccccccc

vanilla

vanilla 1

09.11.2010, 16:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!