Ciorbă de perişoare

de gatitdemine in Ciorbe, 12 Feb 2011 | 3678 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne tocată,
  • orez 
  • Legume:
  • morcov,
  • pătrunjel,
  • ţelină şi ceapă
  • Pătrunjel frunze
  • Smântâna  
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de perişoare:

1. Ceapa tăiată mărunt se pune la călit .Când devine lucioasă adăugăm orezul. După ce orezul îşi schimbă culoarea oprim focul şi lăsăm să se răcească înlăturând excesul de gasime.

2. Legumele tăiate cubuleţe împreună cu o ceapă întreagă se pun la fiert.

3. Carnea tocată se amestecă cu ceapa şi orezul se sărează şi se adaugă frunzele de pătrunjel tăiate mărunt şi se frământă foarte bine după care formăm perişoarele .

4. Când legumele sunt aproape fierte punem la fiert şi perişoarele.Perişoarele se fierb la foc mic pentru a evita sfăramarea acestora .

5. După ce supă e fiartă o dregem cu smântână şi gata.


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de perişoare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

DIANA B 1

13.02.2011, 11:41

dupa radauteana , e preferata mea

mirela0911 1

13.02.2011, 13:35

Ne place si noua

MIUTA 1

13.02.2011, 23:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare