Ciorba de perisoare

de Criss in Ciorbe, 31 Ian 2012 | 10410 vizualizari

 

Ciorba de perisoare e unda din preferatele mele, insa cred ca nu se nimereste sa fac de doua ori la fel. De fiecare data imi iese altfel si are alt gust. :)

 

INGREDIENTE

  • -500 g carne tocata de pui
  • -1 cescuta orez
  • -3 morcovi
  • -1 bucata telina
  • -1 ceapa
  • -1 ardei gras rosu
  • -1 rosie decojita
  • -2 cartofi taiati cubulete
  • -300 g smantana
  • -1 galbenus de ou
  • -1 lingurita otet
  • -marar verde
  • -delikat sau sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Din nou am vrut sa fie ciorba mai dietetica astfel ca nu am calit legumele.  Ceapa tocata marunt, gogosarul cubulete se pun la fiert. In momentul in care incepe sa fiarba, se adauga morcovul ras, telina rasa si perisoarele. Cand e aproape gata se pun si cartofii taiati cubulete si rosia cubulete. Se adauga delikat sau sare dupa gust si mararul verde tocat, plut otetul.

Noua nu ne plac ciorbele acre, astfel ca nu pun mai mult de o lingurita de otet, doar cat sa fie o idee mai acrisoara. Cand e gata, se adauga smantana amestecata cu galbenusul de ou.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de perisoare 143560
retete culinare - Ciorba de perisoare 143561
retete culinare - Ciorba de perisoare 143562
retete culinare - Ciorba de perisoare 143563
retete culinare - Ciorba de perisoare 143564
retete culinare - Ciorba de perisoare 143565

COMENTARII (15)

Criss 1

01.02.2012, 05:35

Merci dragelor.

jolygina 1

03.02.2012, 18:20

chiar nu am mai facut demult ,ar merge o portie

MonaMimi 1

04.02.2012, 09:52

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L