Ciorba de peste

de MotanLaOale in Ciorbe, 18 Aug 2016 | 2050 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 capete de crap (2,100 kg)
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1/2 telina
  • 150g mazare
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 5 rosii
  • 2 cartofi
  • 50ml ulei
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura marar
  • 1 litru bors
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Capetele de peste se curata de branhii si se spala bine.

Legumele se curata, se spala si se taie rondele sau patratele.

Intr-o oala se pune uleiul si se caleste ceapa, ardeii si legumele 2-3 minute.

Se adauga apa si se lasa sa fiarba 15 minute.

Se adauga vegeta si piper.

Se adauga mazarea si cartofii si se mai fierbe 15 minute.

Se adauga rosiile taiate cuburi si se mai fierbe 10 minute.

Se adauga pestele si dupa 5 minute bors dupa gust.

Se fierbe 5 minute si se potriveste de gust.

Se adauga verdeata tocata, se mai da in 2-3 clocote si este gata.

Se serveste calda cu ardei iute.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Daca o vreti dulce se elimina borsul.

2

In loc de cartofi se poate pune o canuta de orez.

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de peste-0
Ciorba de peste-1
Ciorba de peste-2
Ciorba de peste-3
Ciorba de peste-4
Ciorba de peste-5
Ciorba de peste-6
Ciorba de peste-7
Ciorba de peste-8
Ciorba de peste-9
Ciorba de peste-10
Ciorba de peste-11
Ciorba de peste-12
Ciorba de peste-13
Ciorba de peste-14

COMENTARII (24)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

22.08.2016, 15:23

mamili

mamili 1

06.11.2016, 17:02

Multumesc ptr reteta!
Mi-a iesit atat de buna incat eram cu totii ca motanul la oala... cu peste.

MotanLaOale

MotanLaOale 1

06.11.2016, 19:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24

Supă cremă cu fructe de mare

de Bunica 6

Supă cremă cu...

ieri la 19:12