Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca

de izulika in Ciorbe, 5 Sep 2010 | 65592 vizualizari

 

Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca
Servita fierbinte, garnisita cu o mana de verdeata proaspata, aceasta ciorba este perfecta pentru a va incalzi in serile reci de iarna sau pentru a va rasfata cu o masa sanatoasa si reconfortanta in orice moment al anului.

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca:

  • 2 aripi,1 piept de pui,1 spate
  • 4 morcovi de marime medie
  • 1 ceapa
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 telina mica
  • 2 rosii
  • 70 g pasta de tomate
  • 1 lingura si jumatate bors magic
  • 1 lingura delicat
  • piper
  • 2-3 catei usturoi
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca:

Cum se prepara Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca:

Carnea de pui se taie dupa preferinta si se spala cu apa rece iar apoi se pune la fiert,adunand din cand in cand spuma.Intre timp se curata si se spala legumele iar apoi morcovul,ardeii,rosiile si telina se toaca cubulete, iar ceapa se toaca marunt.Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga legumele tocate si se lasa in continuare la fiert.Dupa ce au fiert legumele si carnea se adauga pasta de tomate, usturoiul,delicatul,piperul, si borsul.Se mai lasa la fiert cateva minute si se da deoparte.

Intr-un catron mai mare se bate 1 ou si se adauga usor ciorba calda peste,apoi se toarna in oala amestecand de jos in sus la sfarsit se presara cu patrunjel verde.

O optiune rapida si delicioasa pentru mesele de pranz sau cina este Ciorba de legume cu mei. Un deliciu reconfortant pentru orice zi poate fi Ciorba de pui a la grec

Pentru felul doi incercati reteta de Coaste de porc glazurate

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Sidy 1

06.09.2010, 08:29

Buna tare Dar fara # bors magic si
# delicat

mena29 1

06.09.2010, 19:27

ce ciorba buna

Laly 1

06.09.2010, 23:49

Vin si eu cu castronelul pentru o portie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de aripioare de curcan