Ciorba de porc cu dovlecei si ciuperci

de Bya Ralu in Ciorbe, 23 Mai 2016 | 642 vizualizari

 

O ciorba excelenta de sezon,foarte buna a iesit.

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • 2 dovlecei
  • 100 g ciupercii felii
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei mic kapia
  • 2 morcovi
  • 1 ou
  • 1 lingura de orez
  • 1/2 legatura praz
  • 1/2 leg patrunjel proaspat si leustean proaspat
  • 2-3 linguri bulion
  • vegeta/piper
  • 1/2 lingura praf bors cu legume
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu dovlecei si ciuperci:

Carnea de porc se taie cuburi si se pune la fiert in oala de ciorba.

Dupa aproximativ 30 minute taiem ceapa marunt,morcovii rondele,iar ardeiul kapia cuburi si le punem la calit in ulei de masline,adaugam si orezul,se calesc cateva minute dupa care se pune in oala de ciorba.

Adaugam si ciuperciile felii si lasam la foc potrivit sa fiarba legumele si carnea.

Spre sfarsit se adauga dovleceii taiati cuburi si prazul taiat felii.

Punem bulionul si condimentele si mai alsat circa 10 minute sa fiarba.

La sfarsit adaugam leusteanul si patrunjelul tocate marunt.

 

TIPS-URI

1

se serveste cu ardei iute

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de porc cu dovlecei si ciuperci-0
Ciorba de porc cu dovlecei si ciuperci-1
Ciorba de porc cu dovlecei si ciuperci-2
Ciorba de porc cu dovlecei si ciuperci-3
Ciorba de porc cu dovlecei si ciuperci-4

COMENTARII (24)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

26.05.2016, 10:56

noiinbucatarie

noiinbucatarie 1

30.05.2016, 11:09

Panacris

Panacris 1

10.07.2016, 17:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!