Ciorba de pui "a la grec"

de dariadeea in Ciorbe, 13 Apr 2013 | 3480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi potriviti
  • 1 pastarnac
  • 1/4 telina
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe potrivite
  • carne de pui
  • 2 galbenusuri
  • 300 grame de smantana
  • 5-6 linguri de orez
  • o legatura patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui "a la grec":

Am spalat carnea de pui(am folosit aripile si pulpele ,pe care le-am portionat) si am pus-o la foc intr-o oala de 4 litri cu un pic de sare.Intre timp am curatat legumele si le-am tocat marunt.Orezul l-am spalat bine.

Dupa ce am luat spuma am pus legumele in oala si orezul.Am lasat sa fiarba la foc mic.Cand au fiert toate am adaugat si verdeata.Intr-un bol am pus doua galbenusuri si le-am amestecat bine cu smantana, am luat supa din oala si am turnat in bolul cu smantana pana s-a dizolvat complet si are cat de cat temperatura supei din oala.Am turnat smantana in oala,am pus sare, delicat si bors magic dupa gust si am lasat sa mai dea cateva clocote.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de pui "a la grec" 219179
retete culinare - Ciorba de pui "a la grec" 219180

COMENTARII (3)

Rocsi 1

13.04.2013, 21:37

MotanLaOale 1

14.04.2013, 00:09

Iulia22 1

02.05.2013, 01:09

Ce pofta mi-ai facut

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55