Ciorba de pui cu cartofi si praz

de gaby_duceag in Supe/Ciorbe, 16 Apr 2011 | 2842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • bucati carne pui (spate, aripi, gat, pulpe, ..ce doriti :) )
  • 4-5 cartofi
  • un praz
  • un morcov
  • o ceapa
  • o felie telina
  • o felie pastarnac
  • o lingura pasta tomate
  • o lingura pasta ardei
  • un ardel gras rosu
  • un ardel gras galben sau verde
  • sare
  • piper
  • o cana bors putina
  • 4-5 litri apa.
  • verdeata: patrunjel, marar, leustean, tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu cartofi si praz:

Se spala carnea de pui. Se portioneaza in bucati micute .
Se pune la fiert in apa rece.
Toate legumele se curata si se spala bine bine.
Ceapa se toaca marunt.
Ardeiul se toaca cubulete mici.. Morcovul se da prin razatoatea mare.
Telina si pastarnacul se toaca cubulete mici.
Cartofii se taie cubulete mai marisoare
Dupa ce a dat in clocot carnea , se curata bine spuma din supa, eventual se strecoara.
Se adauga morcovul.
Se lasa sa fiarba 5-10 minute dupa care se adauga ceapa, prazul si ardeii.
Se mai fierbe 10 minute si adaugam pastarnacul si telina.
Se lasa la foc mic pana ce toate legumele sunt fierte aproape complet si se adauga borsul, care in prealabil a fost strecurat si a dat separat cateva clocote in alta cratita, pasta de tomate si pasta de ardei.Se potriveste gustul de sare si piper.
Se mai dau cateva clocote, se opreste focul si se adauga verdeata.
Se serveste cu smantana si ardei iute.

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de pui cu cartofi si praz-0
Ciorba de pui cu cartofi si praz-1

COMENTARII (22)

gaby_duceag 1

18.04.2011, 19:15

asa? )))

kamy 1

18.04.2011, 21:30

ce-mi plac ciorbele

adry88 1

06.05.2011, 11:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!