Ciorba de pui cu cuscus si zeama de lamaie

de katty in Ciorbe, 6 Dec 2021 | 3433 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • maruntaie de la un pui de tara(aripi, spate, gat)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 cartof mare
  • 150 gr fasole verde
  • 50 gr cuscus
  • 1 ou
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura legume deshidratate optional
  • zeama de lamaie dupa gust
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu cuscus si zeama de lamaie:

Spalam bine carnea de pui si o punem la fiert acoperita cu apa rece. Spumam bine pana carnea este  fiarta. Pentru vca puiul era de tara, deci mai tare, am fiert carnea intr-o oala sub presiune. Curatam legumele  si le spalam. Morcovul si cartoful le taiem cubulete, iar ceapa o tacam fin. Punem toate legumele la fiert  cu apa rece cat sa le acopere si un praf de sare. Cand legumele  s-au inmuiat usor adaugam si carnea fiarta de pui impreuna cu zeama. Adaugam cuscusul, legumele deshidratate, sare si piper si mai fierbem 5 minute. Batem intr-un castron oul impreuna cu zeama de lamaie si turnam zeama fierbinte peste el batand continuu. Turnam compozitia in oala, omogenizam si oprim focul. Deasupra presaram patrunjelul verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu cuscus si zeama de lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba moldoveneasca de perisoare, cu legume proaspete