Ciorba de vacuta cu telina

de MOKUSKA in Supe/Ciorbe, 17 Mai 2014 | 7299 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne vita cu os
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina
  • 2 cartofi mici noi
  • 1 ceapa medie
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 lingura de bulion sau 3 de suc de rosii
  • sare
  • zeama de lamaie
  • 1 legatura mare de telina (verdeata)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta cu telina:

Carnea de vita o spalam, taiem cubulete si le lasam sa dea un clocot in apa fiarta.

Intr-o oala sub presiune punem la fiert carnea pana este aproape gata. Adaugam zarzavatul, ceapa, ardeii tocati marunt, bulionul, sare dupa gust si lasam sa mai fiarba 30 minute. Intre timp curatam si spalam cartofii, taiem cubulete mici si mai lasam la fiert cateva minute. Dupa ce am stins focul am adaugat zema de lamaie (dupa gust) si telina verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta cu telina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Krystyan Trendy 1

05.07.2014, 11:02

foarte buna ciorbica

Aurelia 07_07 1

03.01.2016, 11:21

Buna ciorbita!

MariusPintoiu 1

21.11.2018, 20:19

aceasta reteta o fac de ani buni...max.de stele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta