Ciorba de vacuta cu telina

de MOKUSKA in Supe/Ciorbe, 17 Mai 2014 | 3587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne vita cu os
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina
  • 2 cartofi mici noi
  • 1 ceapa medie
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 lingura de bulion sau 3 de suc de rosii
  • sare
  • zeama de lamaie
  • 1 legatura mare de telina (verdeata)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta cu telina:

Carnea de vita o spalam, taiem cubulete si le lasam sa dea un clocot in apa fiarta.

Intr-o oala sub presiune punem la fiert carnea pana este aproape gata. Adaugam zarzavatul, ceapa, ardeii tocati marunt, bulionul, sare dupa gust si lasam sa mai fiarba 30 minute. Intre timp curatam si spalam cartofii, taiem cubulete mici si mai lasam la fiert cateva minute. Dupa ce am stins focul am adaugat zema de lamaie (dupa gust) si telina verde tocat marunt.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de vacuta cu telina 320120
retete culinare - Ciorba de vacuta cu telina 320121
retete culinare - Ciorba de vacuta cu telina 320122
retete culinare - Ciorba de vacuta cu telina 320123

COMENTARII (17)

MOKUSKA 1

18.05.2014, 18:17

Krystyan Trendy 1

05.07.2014, 11:02

foarte buna ciorbica

Aurelia 07_07 1

03.01.2016, 11:21

Buna ciorbita!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55