Ciorba radauteana a la Gaby_d

de Micutza Luana in Ciorbe, 13 Apr 2014 | 4603 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • o telina
  • un pastarnac
  • 4 morcovi
  • o ceapa
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 2 foi de dafin
  • o crenguta de cimbru
  • 300 gr smantana
  • 4 galbenusuri
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana a la Gaby_d:

Intr-o oala de pun circa 4 litri de apa la fiert impreuna cu legumele, pieptul de pui si vegeta .

Cand s-au fiert se strecoara iar in zeama rezultata se pune pieptul de pui taiat fasii si se pune din nou la foc .

Intr-un castronel se amesteca smantana cu galbenusurile si putin cate putin din ciorba .

Ciorba se da de pe foc si adaugam smantana incet pentru a nu se branzi, apoi se pune din nou la foc mic .

Intr-o craticiora calim un morcov dat prin razatoarea mica si strecuram zeama in ciorba (mi-e nu imi place sa adaug si morcovul) .

Se adauga usturoiul pisat, sare, piper si otet dupa gust .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana a la Gaby_d" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana