Ciorba taraneasca cu legume

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 21 Mar 2010 | 17054 vizualizari

 

E gustoasa cu cat mai multe sortimente de legume .

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi 
  • 1 ardei gras
  • 2 cartofi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 felie telina
  • 1 dovlecel
  • 200 gr varza rosie
  • 200 gr mazare verde
  • 200 gr fasole boabe
  • 4 rosii
  • 150 ml ulei
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri pasta rosii
  • 1 lingurita boia rosie
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • frunze telina
  • 2 linguri tarhon in otet

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca cu legume:

  1. legumele se curata si se spala [ dovlecelul se lasa cu coaja ]
  2. ceapa , morcovul , si ardeiul se taie cubulete si se prajesc usor in ulei .
  3. se adauga faina , pasta de rosii si boiaua , se amesteca 1 minut dupa care se pun aprox .4 l apa si sare .
  4. dupa 10 minute se pune si cartoful telina , patrunjelul si dovlecelul ,taiate cubulete , mazarea , fasolea si varza taiate fideluta .
  5. spre sfarsitul fierberii se adauga rosiile mixate cu robotul .
  6. dupa 20 minute se aszoneaza cu verdeturile taiate marunt , piper , tarhon in otet si sare daca mai este nevoie .
 

TIPS-URI

1

pentru rapiditate folositi oconserva de fasole boabe .

RETETA IN IMAGINI

Ciorba taraneasca  cu legume-0
Ciorba taraneasca  cu legume-1
Ciorba taraneasca  cu legume-2
Ciorba taraneasca  cu legume-3
Ciorba taraneasca  cu legume-4

COMENTARII (3)

nadina73 1

21.03.2010, 23:49

e grozava si eu fec ceva asemanator dar fara tarhon

Dana Cristea - pusikmea 1

22.03.2010, 08:40

super, am facut si eu, dar am mai pus spanac, loboda si salata verde

Catalin1981 1

18.05.2013, 12:26

Am facut si eu pentru soacra. I-am pus niste verde de Paris sa-i dea gust. Din pacate n-a mai apucat sa-mi spuna ce buna a fost supa dar se citea pe fata ei ca i-a placut.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04