Ciorba taraneasca de legume

de Sidy in Ciorbe, 14 Oct 2012 | 5050 vizualizari

 

O ultima ciorbita...cred ca au ajuns atatea cate am postat acum.....

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 4 rosii
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ceapa
  • 3 cartofi
  • 200 g mazare
  • 150 g fasole verde
  • 200 g conopida
  • 1 cana zer( sana, iaurt)
  • cimbru
  • leustean
  • frunze patrunjel si marar verde
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de legume:

Se curata ,se spala si se taie marunt toate legumele.

Se pune apa necesara intr-o oala si se adauga legumele, sare si piper.Punem cimbrul si leusteanul si lasam sa fiarba bine toate legumele.

Cand sunt gata fierte adaugam zerul si stingem focul.

Deasupra se presara frunze verzi de patrunjel si mararproaspat tocate.

Se poate servi cu ardei iute.

Cine doreste ca ciorba sa fie si mai acra o poate acri cu bulion in loc de zer.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Doritorii pot adauga smantana....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rosii cu orez