Cipsuri de casa

de Andreea Caroline in Aperitive / Garnituri, 24 Iul 2013 | 1780 vizualizari

 

Nu pot spune ca sunt identici celor din comert insa sunt foarte buni,crocanti...

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cipsuri de casa:

Cartofii se curata de coaja si se taie rondele foarte subtiri.Eu am folosit cutitul special pentru prosciutto.Cu cit feliile sunt mai subtiri cu atit vor iesi mai crocante.

Dupa ce am feliat cartofii ii punem intr-un bol cu apa rece cu gheata.

Intr-o tigaie adanca,punem mult ulei sau untura si prajim feliile de cartofi.Presaram sare si lasam pana devin crocante.Nu punem multe felii ptr a se putea praji uniform...

Se scot pe un servet de hartie ptr a elimina surplusul de ulei.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Cipsuri de casa-0
Cipsuri de casa-1
Cipsuri de casa-2
Cipsuri de casa-3
Cipsuri de casa-4

COMENTARII (23)

kukibella 1

24.07.2013, 14:37

Emymyly 1

24.07.2013, 17:27

sunt si mai buni si mai sanatosi ca cei din comert.

Andreea Caroline 1

25.07.2013, 11:51

Asa e Emy...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04