Ciulama de ciuperci cu soia

de CookieMonster in Mancaruri de post, 1 Mai 2013 | 1599 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 1 punga de cuburi soia Inedit
  • 2 cepe medii
  • 3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • o cana de faina
  • 1 lingura de marar
  • sare, piper
  • 2 cani cu apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci cu soia:

1. Soia se pune la fiert pentru 30 de minute si apoi se lasa la scurs bine.

2. Ciupercile, ceapa si usturoiul se curata bine, se spala, ciupercile se taia in jumatate, ceapa julien si 2 catei de usturoi se taie feliute.

3. Se face un rantas cu putin ulei de masline si faina adaugata putin cate putin. Lasam timp de 2 minute pe foc si adaugam ceapa si usturoiul. Le tavalim putin prin rantas, le lasam 2 - 3 minute si adaugam ciupercile impreuna cu 2 cani cu apa Se lasa pe foc mic pana cand apa se evapora usor si prinde o consistenta cremoasa.

4. Adaugati ultimul catel de usturoi pisat bine, sare, piper si marar dupa gust si cuburile de soia. Lasati pe foc inca 5 minute

 Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Daca nu tineti post puteti inlocui uleiul cu unt si radeti pe deasupra putin parmazan

COMENTARII (23)

CookieMonster 1

02.05.2013, 15:28

multumesc dia, multumesc vladimir

Aurelia 07_07 1

03.05.2013, 07:32

noiinbucatarie 1

22.03.2016, 12:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21