Ciuperci cu mozzarella, branza cheddar, mazare si rosii cherry

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 5051 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci Portobello mari, curatate de cozi
  • 1 conserva (400 gr) mazare
  • 85 gr branza Mozzarella, data pe razatoarea mare
  • 25 gr branza Cheddar, proaspat rasa
  • 8 rosii cherry
  • 2 lingurite busuioc maruntit
  • piper, dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu mozzarella, branza cheddar, mazare si rosii cherry:

Se incinge cuptorul la 200ᵒC.Se unge o tava cu putin ulei de masline.Se aseaza ciupercile cu scobitura in jos pe tava.Se acopera cu folie de aluminiu si se coc 5-10 minute pana cand s-au inmuiat.Se scot din cuptor si se scurg pe servete de bucatarie, punandu-le tot cu scobitura in jos.

Mazarea din conserva se scurge si se face piure.Intr-un vas se amesteca branza Mozzarella cu cea Cheddar, busuiocul si piperul dupa gust.Dupa ce s-au scurs ciupercile, se aseaza din nou in tava, dar cu scobitura in sus.Se imparte piureul de mazare si amestecul de branzeturi in cele 8 cipuerci apoi se orneaza fiecare ciuperca cu cate o rosie cherry.Se mai coc ciupercile 10 minute pana cand branza s-a topit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu mozzarella, branza cheddar, mazare si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rosii umplute cu branza