Ciuperci cu smantana

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2010 | 17731 vizualizari

 

O mancare pe cat de simpla pe atat de gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 500 ciuperci champinion
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 250 smantana
  • patrunjel verde
  • 1 lingura amidon
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu smantana:

Se curate ceapa si se caleste in ulei putin pana devine sticloasa,apoi se pun ciupercile curata si taiate sau daca nu sant mari se pot lasa intregi .

Se pune apa, 1 cana 250 ml ,sare si piper si se lasa sa fiarba 20 minute cu un capac la foc potrivit ,dupa care se pune amidonul cu smantana amestecate se lasa sa mai dea un clocot se pune patrunjel verde tocat si se stinge focul

Se serveste cu piure de cartofi,paste fainoase sau mamaliguta,noi am optat pt ultima varianta cu mamaliguta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

ela 1

30.08.2010, 00:52

la mine te-ai gandit?????as manca in fiecare zi din astea cu pireu si snitel....

nadina73 1

30.08.2010, 00:56

pai la tine si la mariana primu lucru ca voi santeti ciupercoase ca si mine

danis 1

30.08.2010, 12:31

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Risotto cu ciuperci si parmezan