Ciuperci cu smantana

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2010 | 13192 vizualizari

 

O mancare pe cat de simpla pe atat de gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 500 ciuperci champinion
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 250 smantana
  • patrunjel verde
  • 1 lingura amidon
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu smantana:

Se curate ceapa si se caleste in ulei putin pana devine sticloasa,apoi se pun ciupercile curata si taiate sau daca nu sant mari se pot lasa intregi .

Se pune apa, 1 cana 250 ml ,sare si piper si se lasa sa fiarba 20 minute cu un capac la foc potrivit ,dupa care se pune amidonul cu smantana amestecate se lasa sa mai dea un clocot se pune patrunjel verde tocat si se stinge focul

Se serveste cu piure de cartofi,paste fainoase sau mamaliguta,noi am optat pt ultima varianta cu mamaliguta.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Ciuperci cu smantana-0
Ciuperci cu smantana-1
Ciuperci cu smantana-2
Ciuperci cu smantana-3
Ciuperci cu smantana-4
Ciuperci cu smantana-5

COMENTARII (17)

ela 1

30.08.2010, 00:52

la mine te-ai gandit?????as manca in fiecare zi din astea cu pireu si snitel....

nadina73 1

30.08.2010, 00:56

pai la tine si la mariana primu lucru ca voi santeti ciupercoase ca si mine

danis 1

30.08.2010, 12:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04