Ciuperci de padure cu smantana

de Lau in Retete Delikat, 26 Iul 2018 | 3296 vizualizari

 

 Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci de padure
  • 400 g smantana
  • 4 oua
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • ierburi de gradina
  • 1 varf cuti curry
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci de padure cu smantana:

Intr-un ceaun topim untul, adaugam ceapa tocata marunt, morcovul tocat cubulete.

Lasam sa se caleasca putin, dupa care adaugam ciupercile fierte si taiate felii, 1 cana cu apa, sare, piper si lasam sa fiarba cca. 14 -15 min.

Intr-un bol batem ouale cu sare, piper dupa gust, adaugam smantana, boia de ardei,1 lingura amestec de gradina, amestecam bine, adaugam ciupercile, amestecam si turnam in tava unsa cu unt.

Dam la cuptorul incalzit, cca. 15 min (pana ce se rumeneste putin deasupra).

Servim cu mamaliguta si patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci de padure cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Lau 1

01.08.2018, 16:19

Simona am folosit hribi și prunisoare

mihaelar63 1

02.08.2018, 14:20

Ce deliciu Astept si eu un transport de ciuperci de padure

Ina 1

05.08.2018, 21:48

ce mancarica buna!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sarmale surpriza