Ciuperci in crusta de cascaval

de MyFancyCake in Mancaruri de legume, 19 Ian 2012 | 6967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci,
  • 3 catei de usturoi,
  • 4 linguri ulei de masline,
  • 250 gr cascaval,
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci in crusta de cascaval:

Spalam ciupercile si le asezam in 2 tigaite de lut. La fel de bune sunt si vasele de yena.

Peste ciuperci adaugam ulei de masline si sare

Zdrobim usturoil si il amestecam cu ciupercile. Apoi, le dam la cuptor timp de 20 de minute

Taiem cascavalul in felii subtiri (eu am folosit cutitul economic pentru curatat legume).Acoperim ciupercile cu un strat generos de cascaval si dam la cuptor pana se gratineaza frumos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci in crusta de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciupercute umplute cu cascaval