Ciuperci la gratar cu piept si pulpe de pui

de merisor in Mancaruri cu carne, 10 Iul 2013 | 1470 vizualizari

 

Simplu si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci mai maricele
  • 1 kg piept de pui
  • 1 Kg pulpe de pui dezosate
  • sare
  • ulei de masline
  • busuioc
  • piper
  • 5 graunti de usturoi
  • 1 ardei bulgaresc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la gratar cu piept si pulpe de pui:

Am pregatit totul pe gratarul de la cuptor.

Spalam bine ciupercile, eu nu obisnuiesc sa curat pielita cand le pregatesc la gratar, apoi le lasam la scurs.

Coditele le curatam de partea cu pamant si le tocam marunt.

Spalam si transam pieptul de pui in felii subtirele, la fel si pulpele.

Din uleiul de masline, busuioc, piper, sare si usturoiul pisat, facem un sos cu care ungem bucatile de piept de pui si pulpele si le asezam pe gratarul cuptorului.

Coditele de ciuperci tocate le asezam in interiorul ciupercilor, presaram sare si piper si picuram cate putin ulei de masline, sau din sosul cu care am uns carnea si punem cateva rondele de ardei iute la fiecare.

Asezam si ciupercile pe gratar, apoi punem o tava cu apa pe nivelul inferior gratarului si dam drumul la cuptor la 200 grade pentr 30-40 minute.

Avem grija sa mai intoarcem carnea si pe partea cealalta cam pe la jumatatea timpului.

Ies foarte bune si usor condimentate.

 

RETETA IN IMAGINI

Ciuperci la gratar cu piept si pulpe de pui-0
Ciuperci la gratar cu piept si pulpe de pui-1
Ciuperci la gratar cu piept si pulpe de pui-2
Ciuperci la gratar cu piept si pulpe de pui-3

COMENTARII (53)

Cris2711 1

11.07.2013, 00:47

bune ciupercutze

iri_iri 1

11.07.2013, 07:26

cred ca ma opresc la ciupercute..carnita ti- las tie

Angelina_Elena 1

14.07.2013, 21:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04