Ciuperci Mixte cu usturoi si pătrunjel

de Alina26 in Mancaruri de post, 18 Dec 2014 | 2608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g ghebe
  • 300g ciuperci albe
  • 300g hribi
  • 4 catei de usturoi
  • 5 lg ulei de măsline
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci Mixte cu usturoi si pătrunjel:

Spalam toate ciupercile si le taiem felii.(hribi i-am avut congelati...nu erau proaspeti, pe care i-am decongelat). Incingem uleiul si le punem la calit.Lasam pana scade zeama.Circa 15-20 de minute. Curatam usturoiul si il pisam peste ciuperci.Potrivim de sare si piper...si pătrunjelul tocat. Serviti cald cu mamaliguta si hrean. Pofta buna! !!!!

 

TIPS-URI

1

Cui ii place mai picant ..se poate adăuga putina pasta de ardei iute.

RETETA IN IMAGINI

Ciuperci Mixte cu usturoi si pătrunjel-0
Ciuperci Mixte cu usturoi si pătrunjel-1
Ciuperci Mixte cu usturoi si pătrunjel-2
Ciuperci Mixte cu usturoi si pătrunjel-3
Ciuperci Mixte cu usturoi si pătrunjel-4

COMENTARII (16)

Alina26 1

19.12.2014, 08:46

marcela1979 1

19.12.2014, 08:53

Alina26 1

20.12.2014, 12:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04