Ciuperci pane

de papabundetot in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2014 | 3970 vizualizari

 

Am gasit ieri in piata niste ciuperci champignon mari si frumoase carora nu am putut rezista asa ca am cumparat si eu si prima reteta care mi-a venit in minte a fost sa le fac pane,pentru ca nu am facut niciodata dar imi imaginam cat pot fi de bune,mai ales ca mie imi plac tare mult ciupercile :)

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
    1 kg ciuperci champignon
    sare
    2 oua
    chilly,
    sos de stridii
    chimen macinat
    4 linguri iaurt
    2 linguri faina
    ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane:

Inainte cu o zi de a le face am curatat ciupercile si le-am spalat bine,apoi le-am sarat pentru a prinde gust pana a 2-a zi.

Am facut un aluat din 2 oua,4 linguri de iaurt,chilly,sos de stridii si chimen macinat,am incins bine uleiul si pe rand am trecut fiecare palarioara prin aluat,apoi le-am parajit pana cand s-au rumenit frumos.

Coditele le-am pastrat separat si probabil voi face un sos din ele pentru paste sau poate pentru o friptura,dar voi reveni cu reteta cand va fi cazul.

Ciupercile pane se pot servi calde,dar si reci,ca si garnitura sau aperitiv,in functie de preferintele voastre.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi Lyonezi